Premiére med det nye utstillingsteltet

Årets første utestevne, og endelig kunne jeg ta i bruk det nye utstillingsteltet som har ligget flere måneder og ventet på å få bli med på tur. Jeg digger det!

Fordi det nye teltet er litt mindre enn det gamle og mye mer fleksibelt, klarte vi å finne en plass (helt bak mål, haha!) selv om de andre som kom like sent som oss ble sittende på rad to og tre. Hurra!

Som vanlig bød Arendalsstevnet på mye surt vær og litt sol. Da var det utrolig deilig å dra opp glidelåsen og kikke ut gjennom en ikke alt for stor åpning.

Lunsj i ly – men med utsikt!

Tidligere har jeg hatt et easy up-telt, og jeg var forsåvidt ganske fornøyd. Men etter hvert som jeg og Kuling reiser mye alene på stevner, Kuling ligger uansett mest i bilen eller campingvognen fordi han blir stresset av å være nær banen, og jeg ikke føler for å slepe med meg 14 kg telt og sitte der alene… I tillegg har det vist noen svakheter ved at jeg har måttet bytte tre ledd og en stang, så jeg har siklet etter en bedre (og ikke minst lettere) løsning.

Det nye teltet heter Quechua Base 2 seconds, og kommer fra Teltutstyr.no. Det er like enkelt å sette opp som navnet tilsier, man løsner stroppen og slipper det, så sier det “poff”, og plustelig har man telt! Det veier bare halvparten av det gamle teltet mitt, og har i tillegg ryggsekkstropper – så det er veldig mye enklere å få med seg fra bilen til banen, det kan jo noen ganger være et stykke å gå med telt, stol, bag og bur.

Med ryggsekkstropper og lav vekt er det ingen sak å bære, selv for meg!

I tillegg til det innovative designet (jeg har jo hundebur med samme teori fra cleanrun, og digger dem også!), har det flere smarte detaljer som jeg ikke ville tenkt på selv. For eksempel er det fester til bardunene, så man slipper kvase neste gang det pakkes opp. Smart! Pluggene bor i en innebygget pose i telt-trekket, og det er jo ingen stenger å miste heller.

En av flere geniale detaljer.

Selvsagt en liten bonus at det kommer i en av Kulings farger, nemlig limegrønn. Du har vel lagt merke til at jeg fargekoder hundeutstyret? Kuling har turkis og limegrønn, Bris har rosa og lilla, Storm hadde blått, Orkan hadde orange, Ville har foreløpig rødt, men har nok ikke bestemt seg helt enda.

Jeg har ikke prøvd det i varmt vær enda, men regner med det blir et kjølig tilfluktssted med en silvershade-duk over når sommeren kommer. Denne helgen var det beskyttelse fra det sure været vi trengte. Det slår meg at været veldig sjelden er akkurat passe for å sitte ute en hel dag, og jeg er innmari glad for å ha med telt som et eget lite tilfluktssted og base på konkurranser. Skygge, ly, og et sted å skule alt rotet som oppstår når jeg har lett etter den leken som kanskje ligger nederst i treningsbagen 😉

Både hjerterom og husrom. Vi hadde faktisk fire stoler og fortsatt plass til å puste, selv om dette er et mindre telt enn mitt gamle.

Tusen takk til teltutstyr.no for det nye teltet vårt! Såvidt jeg har klart å se, er de best i Norge på pris på dette teltet i tillegg 😉

Ble du sjalu nå? Du kan kjøpe et likt et her: https://www.teltutstyr.no/webshop?referer=none&p=i&id=194

2 Comments on “Premiére med det nye utstillingsteltet

    • Jepp! Elsker det like mye enda. Men det har dessverre blitt veldig vanskelig å få tak i dem, så om du er heldig og har muligheten – kjøp det!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: