1. mai i Moss – feilfrie løp og kriteriediskusjoner

Jeg dro egentlig bare til Moss for å diskutere kriterier. En uke siden uttaket i Arendal er litt for lite for min smak, men jeg har bruk for uviktige stevner mellom uttak og mesterskap (om en uke er vi på vei til WAO) for å snakke med Kuling om feltkriterier. Startkriterier også, skulle det vise seg!

Her er løpene hans:

I lagløpet startet han bak ryggen min, og da jeg plutselig så ham komme rett bak meg, var det et enkelt valg å gå av banen.

Hoppløpet ble feilfritt, men jeg skulle egentlig ha tatt ham for kriteirebrudd på start – han reiste seg men jeg rakk ikke å registrere det før jeg hadde sagt “gå”, og da var det for sent…

Agilityløpet var innmari bra, eneste tabbe var vippen som vi tok om igjen. Jeg velger å late som vi “nesten” vant, disken var jo frivillig 😉

Jeg er spent på Kulings starter på WAO. Feltene kalkulerer jeg kaldt med at er brukbare selv om jeg sier “gå” raskt, men tjuvstarting har vi ikke diskutert siden klasse 1, og på mesterskap kan jeg ikke gå tilbake og sette ham om han reiser seg. Merker at dette stresser meg litt… Enda godt vi har litt trening både onsdag og torsdag på banen der nede, fokus for min del blir helt klart starter og muligens litt felt.

Sett fra den positive siden gjorde vi ingen handlings- eller hoppteknikkfeil, alt annet enn uenighet om kriterier var feilfritt i Moss. Det lover vel godt for utenlandsturen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: