NM 2015

Kuling gikk som en kule! Bronse med laget, flere gode individuelle løp, og foreløpig fjerdeplass i landslagsuttaket (NM er i år tatt inn som en del av uttaket. Ikke akkurat jevne forhold for utøvere som ligger ulikt an i NM før finalene, men nok om det for denne gang).

Her er Kulings løp:

Og her er alle bronseløpene til Underdogs. Det fantastiske laget med mine fantastiske lagkamerater. Et oppfelt fra gull, og en veldig verdig plass på pallen! Jeg digger dere, Sigurd og Ida. Og jeg digger hundene våre

Bris tok en individuell femteplass i tillegg til lagmedaljen! Så høy plassering både individuelt og lag tror jeg ingen andre gjorde. Vanvittig bra jobbet av Sigurd, som klarte å fokusere på noe så lite viktig som agility, akkurat de få minuttene han var på banen, mens livet tok noen brå vendinger for noen vi er glad i, og som det heldigvis ser ut til å gå bra med
Her er de individuelle finaleløpene deres:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: