Landslagsuttak 2015: vi skal til Nordisk og VM!

Jeg innser at det er på høy tid å dele disse nyhetene i bloggen, det har jo snart gått en uke. På den ene siden er jeg litt skuffet over å havne på 4. plass i uttaket, vi var bare seks poeng fra 2. plassen, og dermed meget, meget nær å ta en av de tre plassene som gir adgang til å konkurrere både lag og individuelt i VM. En liten fillefeil mindre i ett av løpene, og vi hadde gjort det. Men på den annen side: vi klarte å kvalifisere oss til nordisk både lag og individuelt, lag i VM, og vi er førstereserve til individuell VM-plass.

Årets lagportrett av meg og Kuling ble veldig mye finere enn fjorårets!
Foto: Christl Faltner/Agilitylandslaget

Følelsen under uttakene i Trondheim var ikke særlig bra. Flere fillefeil, uten bedre grunn enn at jeg var i dårlig form. Kvalm, klarte ikke å spise, følte meg rett og slett ikke bra. Det burde ikke gitt så store utslag, men jeg har ingen bedre forkarling. Alle disse fire løpene kunne lett vært feilfrie (og dermed hver og en gitt de fattige seks poengene vi endte med å mangle for individuell VM-plass), men det skjedde noe i hvert eneste ett.

Tross alt. Løpene ser ikke så gale ut på film. Og vi disket ingenting. For et år siden ville det å komme gjennom en hel helg i dårlig form uten en eneste disk virket ganske fjernt. Vi begynner tydeligvis å bli stabile!

Ikke bare begynner vi å bli stabile, vi har også funnet et nivå hvor Kuling kan få være enda litt mer giret og glad, og dermed gå enda fortere, uten at han helt glemmer at han har en handler. Gøy å sette beste tid i helgen, selv om ingen av løpene var feilfrie, og det dermed ikke ble noen førsteplasser. En sterkere, raskere og mer stabil Kuling, er akkurat det jeg ønsker meg. Og nå føles det som vi er på vei nettopp dit!

Det var en hyggelig campinghelg sammen med Mari og andre venner. Tusen takk, det er dere som gjør det verdt med sånne reiser. Jeg har verken orket å pakke ut av bilen eller å skifte kalipper på venstre bak (som gikk varmt og krevde hyppige pauser for kjøling hele turen), men jeg er i det minste trygt hjemme og hviler i min egen seng.

Mist, Midi, Ville og Kuling nyter et fantastisk stevneområde med vann på flere kanter.
Bildet er tatt bare meter fra der campingvognene våre fikk stå hele helgen.

Nå står en solid dose agilityfri på planen. Vi har et hus å fikse for salg, jeg har et kne som virkelig trenger fri fra vridninger, og selve agilitymotivasjonen har nok også godt av litt pause. I slutten av juli trapper vi opp treningen, og starter med å glede oss STORT til den første av høstens to mesterskapsreiser! Nordisk mesterskap går av stabelen 8.-9. august, i Turku/Åbo, Finland.

Strålende sol og god stemning i trivelige Trøndelag. Foto: Maija Vinikka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: