Nordisk mesterskap 2015

Denne hunden! Kuling, nordisk mesterskap, 2015 heart emoticon
I mangel av personlig film av løpene våre fra nordisk (kameraet forsvant sammen med treningen og formen i en sommer full av hussalg og allment kaos), har jeg lagret løpene fra livestreamen. Dermed blir dette kanskje ikke den aller mest actionfylte filmen, men jeg er så glad for å ha den!
Det beste løpet gikk vi da jeg var minst sliten, nemlig det første. Men å høre meg selv si “Sitt. Jeg elsker deg. Du er best!” til Kuling når jeg går fra ham på start, forteller noe om hvor spesielt det er å få oppleve agility på dette nivået sammen med en man er så nær. Kuling, takk for at du holder ut med meg, selv om jeg til tider kan være en elendig handler!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: