Nytt år

Jeg kunne oppsummert 2015 med å skryte av resultater, utvikling og måloppnåelse. Men akkurat i dag er jeg bare lei meg, frustrert, og pendler mellom å ville slutte med agility og å ville kjøpe en valp. Kuling er halt igjen, etter ukesvis med hvile og gradvis bedring.

Jeg ser ingen lys i dette som antagelig egentlig er en tunnel akkurat nå, og det føles omtrent like meningsløst å notere nye mål for en 2016-sesong jeg ikke engang vet om vi kan delta i, som å oppsummere fremgangene i året som gikk med den hunden som akkurat nå må ligge helt stille på ubestemt tid…

2 Comments on “Nytt år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: