Nye ulldekken

For én gangs skyld er jeg skikkelig, skikkelig fornøyd med noe jeg har sydd. Hele gjengen har fått trelags, elastiske ulldekken, etter inspirasjon fra modellen “pony” hos whippetwear. De er egentlig ikke laget med tanke på aktivitet, men til å ligge stille i for eksempel bilen og vente, uten å fryse. Dermed er de mer dekkende enn bevegelsesvennlige, men som dagens lille fotolek i hagen illustrerer; de fungerer å løpe med også.

Hver hund har fått sitt eget design (jeg sydde prøvemodeller i fleece, og justerte til det passet akkurat sånn som jeg ville), slik at de sitter tett og dekker godt. Bris har fått en helt annen fasong på bakenden, slik at halen hennes kan få stå rett til værs, slik den helst vil. Kållisene har derimot en mer fallende modell over gjeterhundhalene sine.

Jeg er ekstra fornøyd med refleksdetaljene, det er godt å vite at hundene lyser opp om en bil skulle komme kjørende bakfra (da synes jo gjerne ikke reflekser og lys på halsbånd særlig godt).

I tillegg har de fått nye, matchende halsbånd, med refleks, telefonnummer og bling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: