Sigurd og Ville har kommet igang med treningen

Sent, men godt! Det er vel bare jeg og Sigurd som vet hvor lite de faktisk har trent. Man kan nesten ikke tro det, så bra og så samkjørte som de ser ut. Men Villes første år hos oss har mest av alt handlet om husfiks og flytting. Det er først nå i vinter at de har kommet igang med trening. Jeg er stolt coach og heiagjeng!

Her er siste økt fra dagens RC-trening, tter noen måneder med RC-pause. Hun har vært litt for opptatt av å fly, hun bruker for eksempel helst ikke trapper, så vi har måttet ta det litt pent for hennes egen sikkerhets skyld. Små kålliser mangler vinger, selv om de tror de kan fly hvor høyt som helst…

Her er noen klipp fra lørdagens kurs med Peter Holmberg. Dette er Villes andre kurs, og andre gang hun og Sigurd prøver seg på noe nevneverdig handling. Jeg tror de gjør noe veldig riktig ved å fokusere på detaljer og teknikker. Ville har knapt nok hoppet flere hinder på rad i det hele tatt, hun har sprunget rundt enkeltvinger og trent hoppteknikk separat i stedet. Når de prøver seg på baner, flyter det likevel godt. Man trenger ikke å trene ihjel valpene sine for å få handlingsforståelse tidlig 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: