Vi har trent!

Kuling og jeg har hatt flere treningsøkter nå, først moderat og forsiktig, og i helgen noen skikkelige økter med blant annet hopping på normal høyde. Jeg tror jeg våger å si at han er friskmeldt!

Neste lørdag er det treningskonkurranse på Melsom, da får vi endelig kjenne på den følelsen igjen. Det er over tre måneder siden sist vi satte våre ben i en konkurransering, og det meste av tiden har vi ikke engang trent. For meg som lever et ganske isolert liv (hvis du ikke visste det allerede, er jeg kronisk syk og ligger stort sett hjemme og hviler det aller meste av tiden), betyr den sosiale siden av agility veldig, veldig mye. Jeg gleder meg sånn til å komme ut på banen igjen! Går alt bra til helgen, blir det Moelv-tur og sesongstart i februar!

Noe jeg derimot har kunnet pusle med i mellomtiden, er onlinekurset om hoppteknikk. Det er en fin gjeng ambisiøse elever, noe som gir meg håp for fremtiden til norsk agility! Kjempegøy å følge de som virkelig vil lære om nye temaer, og legger innsats i å sette seg inn i ting. Og et stort kompliment for meg, at noen har lyst til å være med meg og nerde på ett av mine interessefelt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: