Treningskonkurranse på Melsom

I går var vi på treningskonkurranse, arrangert av hundeklassen på Melsom. De gjorde en kjempejobb med arrangementet, og med unntak av at banene nok var i vanskeligste laget for de mindre erfarne ekvipasjene, har jeg bare gode ting å si! Hvis de bestemmer seg for å gjenta suksessen, skal jeg definitivt melde meg på.

Et morsomt trekk jeg har sett på flere treningskonkurranser i det siste, er muligheten til å gå flere løp på samme bane hvis man vil. For meg og Kuling ga det ekstra muligheter til å diskutere start- og feltkriterier, for Sigurd og Ville ga det mye ekstra miljøtrening.

Ville ble bare tryggere og gladere utover dagen, og gikk fra å synes at miljøet var litt småekkelt, til å glede seg masse til hver gang hun skulle inn i hallen. En heftig utvikling, som i tillegg ga henne og Sigurd 2. plass i både rekruttklasse og tunnelcup. Jeg håper Sigurd gjør dette til traidsjon når han blir ropt opp til premieutdeling:

Kuling var en fryd å samarbeide med. Igjen! Jeg begynner nesten å bli vant til det gode samarbeidet, men etter en lang, mørk vinter med skade og usikkerhet, er det lett å være takknemlig. Jeg er så glad for å kunne melde at Kuling fortsatt ikke er blitt halt igjen! Når han nå har tålt ni løp på én dag på ridehusunderlag, til tross for svak og utrent muskulatur – da kan vi vel rett og slett kalle ham friskmeldt?


At han i tillegg vant samtlige klasser han stilte i, gjør meg ikke mindre glad og stolt over det laget vi er på banen. Jeg gleder meg voldsomt til Moelv neste helg! Håpet er ikke egentlig å vinne alt, men å kjenne på det samarbeidet og den tilliten vi stadig oftere finner sammen. Agility som ekvipasje, er noe helt annet enn agility som hund og handler…

…og SÅ glad kan man bli, når man slår samboeren, som tross alt egentlig har en bedre hund (bare mindre erfaren), i fartsdisiplinen tunnelcup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: