Oppbyggingsplaner

Nå som jeg regner Kuling som friskmeldt, flytter jeg fokus videre. All hviletiden har gjort at han har tapt mye muskulatur. Han var ikke en spesielt sterk og rask hund fra før, men nå er han nede i 15,8 kg (nei, han er ikke mager)… Herfra skal det gå oppover!

Det enkleste svaret ville vært å gå flere og lengre turer, kanskje jogge, trekke kjetting, bære kløv, vektmansjetter, og så videre. Det skal vi selvfølgelig også gjøre, men siden min kapasitet for fysisk aktivitet er ganske liten, vil jeg prøve å gjøre litt hjemmetrening også. Balansetriks er naturligvis på listen, men jeg vil gjerne ha flere alternativer. Har du en idé? Skriv i kommentarfeltet!

En av de tingene vi skal teste, er å gå i motbakke på tredemølle. Jeg har skaffet en ganske billig tredemølle på tilbud, og holder på med å modifisere den litt så den får motbakkefunksjon, og grinder foran og på siden som hjelper hunden med å finne en god posisjon på båndet. Hvis det fungerer, lover jeg film i bloggen etter hvert. Det gjenstår jo også å lære hundene at det er gøy å gå på den 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: