Vintercup på kløfta, og hundefestival i Mjøndalshallen

Tiden flyr for tiden, med store planer og et onlinekurs fullt av grunnferdighetsoppgaver under oppseiling. Det er en kabal å legge, å få plass til både moro, nytte – og ikke minst, nok hvile.

Vi var en tur på vintercup på Kløfta forrige (?) helg. Kuling leverte mye bra, med unntak av at han var borti noen pinner (vi jobber gradvis med å bygge opp muskulatur på både ham og meg etter vinterens skader og hvile), og at utfodringen med løpende bomfelt mot hinder rett frem som ikke skulle tas, ble for vanskelig. Han føltes fokusert og fin i begge løpene, og var en fryd å ha med seg på en liten søndagsutflukt!

Denne helgen har vi vært noen turer i Mjøndalshallen, og gjort både gode og mindre gode ting. Ingen store kriser, men med manglende trening (THK flyttet ut av drivhuset i slutten av februar, og plutselig kom vinteren tilbake) er vi rett og slett ikke helt på nett begge to. Gårsdagens hoppløp er det eneste hvor jeg virkelig fikk kjenne på flyten og samarbeidet. Tidsmessig må det også ha vært en ganske bra affære – vi kom på 3. plass av over 50 startende, og en hel drøss med feilfrie. Jeg skal være innmari fornøyd med å kun bli slått av Zappa og Rozz!

Foto: Akademiet videregående, Drammen.

Jeg byr like godt på filmen fra det nevnte hoppløpet også (fra hinder 6), resten av filmene fra både Kløfta og Mjøndalen kan du finne på youtube.com/ingeridklaveness 🙂

Plassering til tross – den flyten vi fant i det løpet, er verdt langt mer. Jeg kunne betalt dyrt, om den følelsen lot seg kjøpe… Og forresten – når han setter et nydelig løpende bomfelt, er jeg nesten tilbøyelig til å riste av meg all frustrasjon jeg har klart å samle tidligere i samme løp. RC er magisk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: