Kulingnyheter

Det går fremover med gjenoppbygging etter skade og hvile, selv om vi skynder oss langsomt. Han har satt beste tid i flere hoppklasser i det siste, noe som har pleid å være sjelden vare tidligere. Jeg synes fortsatt han er langt fra så sterk og velmusklet som han burde, men sammenliknet med konkurrentene våre går det vel egentlig fortere enn noen gang? Jeg forstår det ikke helt, men nyter det desto mer 😉

Her er film fra seier i hoppklasse på Kløfta i går. I en klasse med mange feilfrie blir jeg fortsatt litt overrasket over at vi er raskest. En gledelig utvikling 😀

Vi har forresten bestemt oss for å dra på European Open i juli. Jeg har ikke vært med på EO siden 2012 (med Orkan), og nå er det endelig Kulings tur. Det har ikke pleid å passe oss å ta en utenlandstur i noe annet enn seilbåt i juli, men i år passer det bra med de andre planene. Kuling fikk også heldigvis plass på laget (riktignok på andrelaget i lagklassen), selv om vi nesten ikke konkurrerte i Norge i kvalifiseringsperioden. Man søker basert på resultater fra andre halvdel av fjoråret, og da drev vi stort sett med flytting, nordisk og vm – det ble ikke plass til så mye annet i min kalender.
Jeg håper at vi har det mindre travelt i høst, og kan få med oss litt mer. Det er så gøy å konkurrere med Kuling nå, og jeg ser årene fly forbi. En sterk påminnelse om å ha perspektiv på konkurranseinstinktet og nyte det vi får gjøre på banen sammen, mens vi enda kan.

Ellers går det mye i plalegging av onlinekurs om dagen. Det er to uker igjen til alt materialet til grunnferdighetskurset skal være ferdig – og i tillegg skal jeg revidere litt av hoppteknikkmaterialet før jeg slipper innpå ny runde med elever. Jeg digger onlinekursformatet! Det er mye jobb for lite penger, men det er jobb jeg kan gjøre fra sofaen! Etter mange år som syk og ute av arbeidslivet er det deilig å ha funnet en nisje hvor jeg kan være ressursperson uten at det krever alt for mye av helsen min!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: