Smiley, 10 uker

Det meste av fokuset går med til onlinekurs om dagen, men siden jeg har lovet Smileyoppdateringer i bloggen, får jeg prøve å holde det løftet også.

Det er vanskelig å si noe særlig om hvem hun er enda, men jeg sitter akkurat nå og kjenner på takknemlighet for at akkurat hun er akkurat min. Hun er trygg, kul, glad, selvstendig, utforskende og leken. På de to ukene vi har kjent hverandre, har hun vokst noe enormt, både fysisk og mentalt.

Dette bildet beskriver flokkdynamikken ganske godt, slik den er akkurat nå: Ville er storesøster. Hun leker, fjoller, er urettferdig, og tar ikke hensyn til at hun er større og sterkere. Bris er tante. Hun vil ikke ha noe ansvar, men kan godt være både tålmodig og oppdragende, når det passer henne. Kuling er kun kollega, og har ingen planer om å bli med på lønningspils. Han tolerer henne såpass at de faktisk kan være i samme rom så lenge vi følger med, men han vil ha avstand.

I går var hun med på treningskonkurranse på Kløfta, fikk leke noen nye steder, kose med mange nye mennesker, og hilse på noen nye hunder:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: