Siste vintercup på Kløfta

Kuling var flink, igjen. Vant en hoppklasse! I agiltyklassen falt han av bommen, men resten var egentlig ganske bra det også. Jeg valgte å fortsette løpet fordi han senket vekten fint, bremset og landet på alle fire bena, så det var ingen større fare for at han hadde slått seg. Bommen var glatt som pokker og han kom litt skjevt på, men jeg synes likevel at han snart bør ha tatt ut sin kvote med å falle av bommer… Et lite sukk for akkurat det, fra handleren til den litt vel klønete og anspente hunden…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: