Snart klar for uttak

Førstkommende helg er det klart for årets første landslagsuttak i Arendal. Men er jeg og Kuling klare? Forrige stevne i Stavanger ga ikke akkurat godfølelse, verken jeg eller Kuling er i den formen jeg skulle ønske, Kuling slet med det glatte underlaget, og bortsett fra at Underdogs vant begge lagklassene, var resultatene magre.

Men jo jeg begynner faktisk å føle meg klar. Vi har detaljtrent litt mellom bærbusker og frukttrær, i mangel på bedre treningsforhold her hjemme. I tillegg har vi vært med på to fellestreninger i Tønsberg Hundeklubb, og Kuling har gått veldig bra på begge disse.

Planen er klar: I kveld er siste fellestrening (og dermed banetrening) for vår del. Onsdag har jeg tenkt å variere med en tur i skogen, torsdag skal jeg prøve meg på litt pusling med felthinder på egenhånd, og fredag blir det hvile- og reisedag.

Mentalt vet jeg faktisk ikke helt hvor jeg er. Jeg har et ganske avslappet forhold til det nå. Jeg tror ikke nødvendigvis at vi kommer til å vinne helgens fire uttaksløp eller være høyt på listene etter den første av to uttakshelger, men jeg vet at vi er gode nok til å få det til på en god dag – og hvis jeg ikke klarer å fremkalle en god dag i uttakene, har vi ikke noe på mesterskap å gjøre.

Jeg håper på godfølelse i både ben og hode. Jeg skal gjøre mitt beste for å få til akkurat det. Men jeg skal også huske på at dette tross alt bare er hinderløp for hunder. Det er ikke verdens undergang om Kuling slipper å fly til Spania til høsten. Han synes det er gøy å trene også, han.

Sånn kan det se ut når vi snirkler omkring i eplehagen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: