Snart WAO!

Tiden raser avsted om dagen, og siden forrige blogginnlegg har vi vært både i Arendal og gått uttaksstevne, og i Moss 1. mai og trent felt og starter. Kuling gikk strengt talt bedre i Moss enn på uttaket (med et feilfritt løp og et riv), men tok med seg både uttakspoeng og to feilfrie lagløp som bidro til å ferdigkvalifisere Underdogs til årets NM med et nødskrik i siste liten hjem fra Arendal.

Jeg har lagt ut masse filmer på youtube, så hvis du vil se alle løpene kan du kikke der. Her er et par favoritter:Jeg vet ikke helt hvorfor ting ikke klaffet i uttaket for oss denne gangen. Kuling er ikke tilbake i den formen han burde være etter skade og hvile i vinter enda, og jeg tror det er forklaringen på at han river unormalt mye for tiden. Jeg prøver ut nye migrenemedisiner som blant annet senker pulsen min, og det gjør meg enda tyngre i bena enn normalt. Kanskje det er noen av nøklene. Jeg vet ikke. Uansett er det bare unnskyldninger – vi har rett og slett ikke funnet toppformen til riktig tidspunkt og vi har ikke marginer til å være ute av form.

Helst ville jeg hatt et høyere lavstenivå enn dette, og vært en av de som går feilfritt nesten samme hva som skjer, men det er jeg ikke. Det jeg derimot vet, er at min oppgave er å glede meg over det som er bra. Og en av de tingene som er veldig bra nå, er at det virker som at Kulings form er på vei i riktig retning, og at vi skal reise på WAO om bare noen dager! Han kjentes veldig bra i Moss 1. mai, og så sterk og fin ut på trening i går. Jeg gleder meg veldig til å vise ham frem i England 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: