"Trenings"konkurrert på Oslo Hundeshow

Siden kalenderen vår la opp til WAO, uttak på Brårud og så Norgesmesterskapet neste helg på løpende bånd, skviset jeg inn en liten tur på Oslo Hundeshow i dag. Kuling trenger jevnlige påminnelser om hvilke kriterier som egentlig gjelder, når han får lov til å fjuske med kriterier på de viktige konkurransene.

Jeg skulle ønske at han kunne ta disse påminnelsene på trening, men han vet alt for godt forskjell på trening og konkurranser, så vi må ut i virkeligheten og være konsekvente der også… Med fokusfadesen fra forrige søndag friskt i minne var det også deilig å kjenne på litt samarbeid igjen – jeg synes vi var ganske så bra i dag!

I agility 3 var det bare en frivillig gjentakelse av fjuskete felt som skilte oss fra feilfritt løp, og i hopp 3 begikk vi en liten svisk på at jeg muligens var litt utydelig et sted hvor Kuling hadde mer lyst å løpe rett frem. Med så få turer innom bakken som Kuling har på en syv-åtte meters rettstrekning, trenger han å vite i god tid før forrige hinder at han ikke skal rett frem. Han rekker rett og slett ikke å justere seg og avbryte hoppet hvis han får litt sen beskjed… My bad, tror jeg! Og Kuling var en liten smule høy på jubel. Vi fikk til og med en hyggelig kommentar fra dommeren underveis der, som ikke høres på filmen 🙂

Apropos: film! Takket være Camilla, som gang på gang stiller som fotograf:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: