Hula og EO og straks seilferie!

Her går det unna. Livet flyr, som vanlig… Siden forrige blogginnlegg har vi renovert en garasje, vært på roadtrip til Hulahoppet og European Open, og pakket om alle sakene så vi straks er klare for noen ukers seilferie. Takket være snill hund- og husvakt skal vi bare ha med oss Bris og Smiley, jeg tror det blir fint med litt kvalitetstid og fokusert treningsinnsats på valphen. Hun er nemlig et skarpkantet energimonster for tiden – men heldigvis fortsatt ikke halt!

Kulings Hulahopp ble brått avbrutt av et kutt i poten, så vi fikk bare med oss to dager. Han gikk bra, satte flere feilfrie løp, men så kom han opp fra svømmetur med blødende pote. Der og da var jeg redd for at det ikke ble noen løp på oss på EO heller, men jeg bestemte meg for å reise, håpe, krysse fingre, og ta det som en tur.

Det ble løp! Ett av gangen, men til slutt fem! Invidivuell finale var det aller største kicket, vi ga alt vi hadde og litt til. Ikke langt fra at det kunne blitt feilfritt der også, men jeg kikket et lite øyeblikk på feil hinder og sånt har man ikke tid til… Likevel er jeg stolt av alt vi fikk til i den finalen, etter å ha sett store deler av verdenseliten slite med mange tings om vi fikk flyt på 🙂

Her er film fra finaleløpet (resten av løpene jeg har film av ligger på youtubekanelen min):

Tusen takk til den norske gjengen som gjorde dette til enda et hyggelig mesterskap! Arrangementet i seg selv var kritikkverdig, men den gode stemningen i den norske troppen satte alt det i skyggen av mye jubel 🙂

Jeg kunne egentlig skrevet veldig mye mer, om den mentale biten, om arrangementet, om turen, om opplevelsene. Men nå har jeg tenkt å gå offline noen uker, og jeg klarer ikke å vente! Jeg håper seilferie blir akkurat så deilig som jeg har planlagt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: