Smileystatus – halting igjen

Smiley gikk litt på tre ben (løftet venstre bak) i sommer, men siden hun hadde et ganske stygt potekutt på den foten prøvde jeg å ikke bekymre meg alt for mye. Det var tross alt ganske logisk at hun ikke tråkket ned på den foten på ujevne underlag når hun hadde hull i den. Men haltingen kom og gikk litt for lite forutsigbart, og hun har virket allment uryddig i gangen, med tendenser til halting også på det andre benet. Så mens vi venter på ny time hos spesialisten, tar vi det ganske rolig.

Hun får leke med Ville inne, men ikke ute (det blir for mye løping). Hun får trene på balanserte ting, men ikke gjøre skarpe svinger (springe rundt pinne etc) og dundre omkring i full fart. Etter at jeg begrenset bevegelsesfriheten hennes har jeg ikke sett noen klar halting, så regimet fungerer.

I tillegg til at vi fortsatt har massevis av viktige grunnferdigheter å pusle med (hovedtema for tiden er posisjoner og startrutiner), har hun fått begynne å pusle litt med noen grunnleggende hoppteknikk-øvelser. Her er film fra basic grid i forrige uke.

Har du en kreativ idé for å hjelpe meg med å lære henne å gripe leken mer effektivt og ikke stupe etter den? Jeg vil gjerne høre den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: