Smileyoppdatering etter veterinærbesøk

Midt opp i all livestream-titting fra VM har jeg glemt å blogge om Smileys besøk hos spesialisten på fredag. Bare gode nyheter! Vi gjorde en grundig kontroll av både det høyre bakbenet (som hun skadet i våres og var lenge i ro på grunn av), og det venstre som hun har haltet på i det siste. Ingen funn!

Dermed gjør vi ingen flere undersøkelser før det eventuelt kommer tilbake, og vi øker aktivitetsnivået igjen. Det har vi gjort i helgen, vi har lekt oss med diverse grunnferdigheter og hopptekniske introduksjoner. Hun er fantastisk morsom å trene – og hun har ikke haltet 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: