NO 2016

Norwegian Open 2016 med Kuling var en litt blandet opplevelse. Som ventet (etter opplevelsen vi hadde på uttak i våres) var han ganske ufokusert siden Smiley gikk inn i høyløp på lørdag. Men helt håpløst var det ikke, og vi fikk gjort noe gøy sammen på banen. Aller best føltes dette løpet, som ble belønnet med en 11. plass og beste norske (av ca 150 startende) selv om vi fikk med oss en liten misforståelse og dermed ekstra runde rundt en tunnel (flest mulig meter for pengene, er det ikke? Hilsen Kuling) 😉

Hvorfor var dette det løpet jeg vil huske? Jo, han var på nett. Vi samarbeidet på banen, et lag med felles mål om å forstå hverandre og finne veien til neste hinder raskest mulig. Det er det som er flyt for meg! Selv om det ikke var det eneste feilfrie løpet vi gikk, var dette det eneste hvor jeg og Kuling var skikkelig på samme lag.Jeg er forresten også veldig stolt av Sigurd og Ville, som har vist store fremskritt på banen. Det fine de har sammen på trening begynner å komme frem på konkurransebanen også. Bra utenfor banen også – vi var et team denne helgen; fant gode måter å hjelpe hverandre før og etter løpene, som briefingfunderinger, oppvarming av hunder, næringsinntak osv. Føler meg ekstra heldig som har kapret mr S når vi kan gjøre sånt som dette sammen

Her er et av Villes løp:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: