WAO og FCI-uttak 2017

Kort fortalt har NKKs kompetansegruppe for agility valggt å legge datoene for uttak til FCI-VM og Nordisk Mesterskap slik at det er umulig å delta på både det og WAO. Naturligvis skuffende for oss som kunne tenkt oss å delta på begge deler, men kanskje aller mest trist for norsk agility. Vi er en liten agilitynasjon, og har ikke flere gode ekvipasjer å ta av enn at vi burde gi de beste mulighet til å delta på flere internasjonale mesterskap samme år. I 2017 blir det altså ikke slik at vi sender det beste laget til både WAO og FCI-VM. Et trist valg å måtte ta.

Jeg har valgt. Jeg velger WAO. Etter å ha deltatt på to FCI-VM, to EO og to WAO, er jeg sikker i min sak. WAO er det beste mesterskapet, selv om det (foreløpig, i hvert fall) har mindre status i Norge.

Jeg har søkt WAO. Hvis poengene holder og Kuling får plass i troppen, blir det Nederlandstur og World Agility Open Championships i mai! Jeg gleder meg, og prøver å ikke sørge for mye over at det samtidig betyr at jeg ikke får noen fair sjanse i FCI-uttaket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: