Smilet på gjeterhundkurs

Smiley har fått treffe sau igjen i går og i dag, og utviklet seg masse! Jeg har også lært noen nye triks, men mest av alt latt meg fascinere over hvor mye Smiley kan og vet og utvikler på egenhånd. Jeg skulle ønske at jeg var flinkere, leste sauen bedre, og følte meg litt tryggere i å trene henne videre. Smiley på sin side ønsker seg et passe stort jorde og et par treningssau til ettårsdagen. Det lyder som en litt i overkant dyr bursdagspresang 😉
Snille Kristin Bergan filmet litt for oss i dagens siste økt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: