Stavangertur, november 2016

I tillegg til en stevnehelg fikk vi lurt inn noen hyggelige dager med gode venner i kalenderen. Smiley har fått oppleve å bo i by, gå i bånd, møte fremmede folk og hunder på hver luftetur, og har i tillegg fått trene videre på viktige grunnferdigheter som vektforskyving og å gå pent i bånd mot noe spennende (for eksempel en agilitybane).

Kuling var like nydelig som han så ofte har vært i år, og andelen feilfrie løp var høy. Viktigst av alt er at vi har samarbeidet på banen, vært på samme lag, funnet flyten, og latt tiden stoppe noen øyeblikk. Alt rundt zoomer ut når det er bare jeg og han i komplett samarbeid. Jeg har ikke alle løpene på film, men noen. Deler disse to her i bloggen, og så finnes det flere løp på youtube, blant annet av Sigurd og Villes første seier! Bris har forresten også gått flere feilfrie løp, med et stort smil (og passe doser Tøving).


…og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: