Moelv 2017

Med Sigurd som reservehandler for Kuling siden jeg fortsatt humper på krykker (venstrefoten har vært dum en måneds tid, det er fortsatt litt uklart akkurat hvorfor så jeg forsøker så godt jeg kan å avlaste den mens jeg venter på svar) satte vi kurs for Limtrehallen. Det var ikke lett å omstille hodet til at jeg ikke skulle delta, den vante kilingen i magen da vi tok av fra hovedveien og snirklet oss mot stevneplassen innfant seg like heftig som den pleier…

Alt i alt ble det en hyggelig helg for meg, full av gode venner og god underholdning. For Sigurd ble den både slitsom og lærerik, vi tør påstå at han har fått inspirasjon til nye ting å trene på. I tillegg ble den innbringende premiemessig; to feilfrie løp med Kuling (2. pl i kl3L søndag), ett med Ville (hennes første AG1-napp) og pallplass i H3L med Bris lørdag. 18 løp på én helg kjennes i beina, men det ga visst likevel mersmak å låne Kuling, og Sigurd var i tillegg skikkelig flink med å passe på at fjållisen holdt orden på feltkriteriene sine.

Smiley sørget forresten for å holde prinsessefaktoren høy 😉

Det er noe dritt å være skadet, men det går visst an å ha det hyggelig på stevne likevel. Jeg har dessuten fått mange gode ønsker for snarlig bedring, og Kuling ser ikke ut til å savne meg så akutt at han ikke klarer å more seg han også. Noen utvalgte løp på film:

Villes første AG1-napp

Kuling 2. plass i AG3

Kuling lagløp lørdag (ekstra imponert over RC-treffet!)

Bris H3 lørdag – ikke det beste løpet hun har gått resultatmessig, men jeg koser meg veldig med å se henne så glad og rask og engasjert i en alder av åtte år og et år etter at vi trodde vi måtte pensjonere henne på grunn av stiv og sliten kropp. Hun freste frem!

Vi er et godt team, Sigurd og jeg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: