Bil, bursdag og bilder!

Det har skjedd mye i det siste, blant  annet har vi skaffet en større bil (touranen har vært utrolig bra, men med fire store hunder blir det rett og slett trangt) – en VW T5 (transporter). Førsteprioritet er å få touranen klar for salg (tanken er å EU-godkjenne den først), så skal T5’en isoleres og innredes. Det gleder jeg meg veldig til!

Jeg har hatt bursdag, blitt lurt trill rundt, og overrasket grundig. Lørdag var vi for en sjelden gangs skyld hjemme uten store planer, trodde jeg. Det ble en veldig hyggelig kveld med gode venner og god stemning. Jeg er imponert over både dem og Sigurd. Det ligger ikke lett til for ham å lyve, så han har måttet konstruere solide dekkhistorier for merkelige beslutninger i lang tid! Tusen takk, kjære dere
Blant presangene befant det seg en fantastisk spleiselag-gave: nytt objektiv! Snille, flinke, fantastiske folk som går sammen om noe jeg virkelig, virkelig ønsket meg! Jeg har savnet å ha en action-linse helt siden den forrige døde da jeg tok valpebilder av Kuling (det er altså seks og et halvt år siden nå – tiden flyr). Jeg har et godt kamera, men uten egnet objektiv er det ikke særlig gøy å forsøke å ta gode bilder. Fototørken er herved over, her kommer noen smakebiter fra litt test og lek på jordet utenfor huset med mine firbente fotomodeller:

Et Bris-portrett, som jeg synes fanger henne; hun er oppmerksom, ettertenksom, men gjør ofte akkurat det som passer henne. 

Kuling finner oftest en pinne, eller helst stokk, å leke med. De andre må gjerne løpe som gale på jordet for hans del, bare han kan få bølle i fred i en grøft eller sølepytt. 

Smiley gjeter. Ett eller annet. Nesten alltid.

Villemusen har et virkelig jeg som ekte bitch under alt det søte. Dette fjeset sparer hun til jagelek med Bris 😉
Og så han her, da. Min aller fineste. Jeg har ikke superlativer nok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: