Diagnoser; HD og Bursitt

Diagnoser til høyre og venstre; Ville har fått passet påskrevet med HD, og jeg har fått beskjed om at problemet med foten var bursitt (betennelse i en væskefylt pose rundt leddet, såvidt jeg har forstått).

Ville er i bra form nå men vi har fått en forklaring på hvorfor hun i perioder har vært stiv i kroppen og hoppet dårlig, vi håper hun kan ha et langt og aktivt liv, men tankene om å eventuelt ha et kull etter henne utgår nå én gang for alltid.

Foten min er også forholdsvis bra, etter to måneders tålmodig avlastning. Jeg har begynt å gå litt på den igjen, med spesialsåler, men tar det veldig gradvis og forsiktig. Jeg har tid til å være tålmodig nå, men når det blir mai og tid for WAO, vil jeg veldig, veldig gjerne være tilbake i form. Jeg er ikke glad i krykkene, men det er en moderat pris å betale for å bli frisk til det virkelig gjelder.

Treningsmessig går det dermed ganske sakte om dagen, men jeg har både onlinekurs, helgekurs i Alta og et ganske spennende WAO-relatert foredrag i emningen, så det er mer enn nok å glede seg til og planlegge fra sofakanten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: