Smiley lærer slalåm, episode 1

Smiley har vel egentlig ganske lenge vært klar for å begynne å pusle med slalåminnlæringen, hun var tidlig voksen i kroppen og er veldig godt musklet (en konsekvens av hennes ekstreme tendens til å alltid være i bevegelse med mindre hun sover). Jeg derimot, har ikke følt meg klar før nå :p

Jeg belønte at hun frivillig oppsøkte og gikk mellom to lengdepinner på treningsplassen på tirsdag. Så det var teknisk sett dag én. Men i dag er første gang jeg har satt opp og gjort et par litt mer ordentlige økter på treningsslalåmen vår her hjemme. Foreløpig to pinner, vi starter med Susan Garretts 2by2-tankegang, og slalåmen kommer etter hvert til å gå rett mot kamera:

Vi har ligget på lav feilprosent og mest bare gøy disse øktene, etter at jeg ikke var helt fornøyd med den prøvingen jeg gjorde med lengdepinner på tirsdag. I den siste økten i dag (som altså er den på filmen) fikk vi én feil, dessverre fra en vinkel som ikke synes på filmen så jeg er ikke helt sikker på hva det var som ble for vanskelig, men jeg tror det var at jeg løp litt i overkant mye i “feil” retning så hun rett og slett flanket litt på sirkelen før hun snudde og dermed misset å svinge nok inn.

Jeg skal koste på meg å slepe ut et kamerastativ neste gang jeg filmer, så blir filmingen fra litt bedre vinkel. Her er mobilen stablet oppå en lyslykt 😉

Jeg har ikke noen klar fremgangsplan for dette, vi trenger ikke å ha konkurranseklar slalåm på evigheter enda (hun blir gammel nok til å konkurrere i høst, men jeg får se an hva jeg har lyst til, antakelig utsetter jeg det noe). Kanskje blir neste slalåmøkt i morgen, kanskje på tirsdag. Jeg tror hun er klar for å introdusere et par pinner til, men jeg vil gjøre litt ekstra kvalitetssikring av min bevegelse og sjekke om hun virkelig forstår alle vinkler på begge sider av meg før jeg utfordrer mer. Mer video loves!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: