Smiley lærer slalåm, epsiode 7

Vi har ikke trent så mye siden sist oppdatering her, for vi har vært på kurs og lært oss om sauegjeting i helgen. Men et par økter i dag og litt modning i tankegangen mellom øktene, så merkes det virkelig at det går fremover likevel! Her er to økter med en liten Kulingpause mellom:
(han har nok veldig godt av å være med og trene litt på enklere oppsett han også, så jeg virkelig kan pushe ham på noen av de inngangssituasjonene han synes er vanskelig)

Nå har jeg lyst å gjøre en økt på allé igjen, mest for å få lang nok tid i slalåmen på meg til at jeg kan gjøre mer forstyrrelser på utgangene hennes. På fire åpne pinner er hun så kort inne i slalåmen at det egentlig bare er inngangen jeg rekker å jobbe på. Jeg vil heller proofe mer på dette stadiet (putte alleen i en bane, etc) enn å lukke den raskt. Hvis jeg ville, kunne jeg helt sikkert ha lukket portene og hatt rett slalåm klar i løpet av et par økter i morgen, men for meg er det viktigere at hun forstår fullt og helt med god selvtillit fra ulike vinkler og med ulike forstyrrelser, enn at jeg raskt kan få henne til å gå en rett slalåm med diverse hjelp og enkle innganger. Derfor holder jeg den nok åpen en stund til 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: