Foredrag neste onsdag

Har du lyst å høre om det vi har lært av mesterskapsreisene våre? Vi er blitt invitert av retrieverklubben i Telemark til å prate på temakveld på Klosterskogen onsdag 10. mai. Dette gjør vi til inntekt for laget, og temaet blir naturlig nok “å reise på mesterskap” nå som vi er i siste fase av oppladningen mot WAO2017.

Temakveld med Sigurd Lenes og Ingerid Klaveness
– Kjærlighet i tykt og tynt – og i agility. Gjennom 10 år sammen har vi og hundene våre vært ute på mange forskjellige eventyr. Vi trener sammen, nerder sammen, reiser sammen, og innimellom får vi æren av å representere moderlandet på mesterskap. 
– Nå gjør vi oss klare for et nytt mesterskap: World Agility Open Championships i Nederland, 19.-21. mai. Hvordan forbereder vi oss til mesterskap? Hva har vi lært? Hvordan forbereder vi hundene våre? Blir vi nervøse? Blir vi skuffet? Hvilke mål setter vi? Og hva pakker man egentlig for en uke på tur med hund og bare én koffert på flyet? 

Mer informasjon finner du her: https://www.facebook.com/events/1420715024635071/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: