Smiley på blåbærtur (feat. Alf Prøysen)

Jeg klarte ikke å dy meg i låtvalget til denne filmen 😉
Takk til Oslo og Omegn Dressurklubb (OODK) for fin kveld og bra premier!

Så hvordan er det å begi seg ut på nye baner med Smilet? PÅ banen er hun en drøm. Samlet, fokusert, opptatt av å gjøre riktig, og magisk enkel å handle (det hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å si om en 16 måneder gammel border collie). På vei til og fra banen derimot, er hun ikke fullt så bra. Hun har et enormt ressursforsvar og behov for å passe på meg, så forbruket av godbiter er høyt, og jeg klarer ikke helt å hindre henne i å frese til høyre og venstre selv om jeg prøver. Vi har et stykke igjen å gå før jeg kan slappe av og la henne rusle i slakt bånd rundt på stevneplassene, men jeg tror vi kommer dit. Hun er tross alt ikke særlig redd, og jeg håper jeg kan formidle til henne at jeg er ganske god til å passe på meg selv :p

Blåbærkonkurranser og besøk på andre stevner er et veldig viktig skritt for oss akkurat nå, fordi det bare er der hun viser disse dårlige sidene. På trening kjenner hun de fleste godt nok til at hun ikke føler behov for å frese til dem. Vi trenger dermed å oppsøke vanskeligere miljø for å få trent på det. Å samtidig få en bekreftelse på at vi er på vei i riktig retning i resten av agilitytreningen er en fin bonus, men ikke det vi egentlig trenger mest. Så for oss er blåbær veldig gøy på banen, men krevende miljøtrening på siden. Både jeg og Smilet var skikkelig slitne da vi kjørte hjem i går kveld…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: