NM 2017

Det har gått i ett de siste ukene, nå føles det også egentlig som jeg bare såvidt er hjemom – et par dager til å ta igjen det jeg har utsatt før jeg reiser avgårde igjen. På godt og vondt, jeg elsker at helsen holder til å være ute og oppleve livet fra flere sider nå, men jeg kjenner i både muskler, ledd og tankevirksomhet at jeg er på grensen til så sliten at det ikke er en god idé å oppfylle forventninger. Jeg putter inn hviletid i kalenderen og prøver å holde meg flytende. Pakker ikke ut, vasker ikke gulvet, men blir ikke gal av rotet og husker på å nyte sommervarmen som akkurat i dag siver inn gjennom verandadøren. Livet er en balansegang for oss alle sammen, og jeg er glad for at jeg er bevisst på hva jeg tross alt tjener på å ofre noen andre ting 🙂

NM er allerede halvannen uke siden, men en av de mange tingene som fikk vike for hviletid, var å oppdatere bloggen. Det gikk egentlig bra. Jeg er egentlig imponert. Både Bris og Kuling tok individuell finaleplass, og både Bris og Kuling tok gode plasseringer sammenlagt. 6. plass for Kulings del.

På den ene siden er det småsurt når gullet glipper med så små marginer, men om man snur litt på det, betyr stang-ut at man faktisk var så nær målet at man klarte å treffe stangen! For en som har begått skivebom med både dartpil og pistol, er det å tross alt være inne på måltavlen egentlig en herlig følelse. Fy flate, så godt vi kan prestere når vi er på topp!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: