Smiley slapp å operere i dag!

Dagens veterinærbesøk gikk bedre enn jeg våget å håpe på! Smiley er så mye bedre etter to uker med fatle og veldig begrenset aktivitet, at hun slapp å operere i dag!

Vi er ikke på trygg grunn enda, og kan uansett se frem til månedsvis med ro, rehab og opptrening. Men det at hun er så mye bedre er uventet og uvanlig ved MSS/MSI-diagnose, og det at vi nå kan utsette operasjonen eller kanskje slippe å operere i det hele tatt, er fantastisk! Det neste vi gjør er MR, for å få nærmere svar på hvilke deler i skulderen som er skadet, og forhåpentlig kunne bekrefte at hun er i ferd med å reparere dem helt selv.

Nå er smilet med Sigurd på jobb resten av dagen, for der er hun roligere enn hjemme. Det er nemlig ikke så lett å begrense aktiviteten for en hund som gjerne kan stå og snurre og sprette i timesvis, både i grind og i bånd. Jeg har noen ideer til alternativ aktivisering, men hvis du har noen supertips kan du gjerne komme med dem!

Jeg vil også benytte sjansen til å skryte av Thomas Sissener og Din Dyreklinikk i Sandefjord. Thomas er en av de dyktigste veterinærene jeg har møtt, og selv om både han og jeg er veldig nysgjerrig på hvordan det ser ut inne i skulderleddet til Smiley og planen var å operere i dag, er han en av de som setter “above all, do no harm” høyt, og velger å ikke gå inn når det ser ut til å være bedre for hunden at vi lar være.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: