Stavanger og KystCup

Jeg kombinerte noen kurskvelder med stevnetur til Stavanger forrige uke. Veldig hyggelig å tilbringe tid med både nye og gamle venner, og et knippe sporty elever! Dessuten suksess på konkurransebanen – Kuling vant begge klassene sine på lørdag og Bris tok hoppcert på søndagen!

På tirsdag grep vi sjansen til å treningskonkurrere på Kystcupen i Bamble, mest fordi jeg skal låne Ville på offisiell konkurranse på søndag og gjerne vil samkjøre meg litt med henne på forhånd. Kuling vant åpenklassene og snek seg inn på andreplass på sammenlagtlisten selv om han bare fikk deltatt på én av fire cupkvelder. Jeg begynner å bli bortskjemt med ham nå, han bare hamrer inn løp etter løp, forutsigbart og fint og fort og lekkert. Jeg gjør mitt beste for å nyte det, sette pris på lønnen for strevet og ikke bli så godt vandt at jeg slutter å sette pris på det. Det er en fantastisk følelse å gå inn på banen og være ett med hunden sin. Et team, ikke en hund og en person.

Ville var en rå liten mus som gjorde nesten nøyaktig som hun fikk beskjed om, jeg må bare klare å justere handlingen min bedre til henne. Det var rart å kjenne på nybegynnernervene igjen – usikkerheten på briefing når jeg skal planlegge for en hund jeg ikke kjenner så godt! Med Kuling vet jeg så mye, jeg kjenner akkurat hvilken informasjon han trenger og hvordan han kommer til å reagere på den. Med Ville er jeg usikker og upresis, men det skal bli gøy å prøve oss i praksis på et større stevne på søndag!

Smiley fikk øve på å sitte på start – og det gjorde hun med glans. Stjernene i øynene hennes da hun trodde hun skulle få løpe agility igjen gjorde meg både trist og glad. Jeg håper virkelig at ting går riktig vei for henne nå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: