Re-røntgen og rehab

Forrige uke var vi tilbake på Din Dyreklinikk i Sandefjord for å ta nye hoftebilder av småjentene. Begge fikk D-diagnose da de ble røntget i våres og vi har gått gjennom noen runder research og bekymring. Hovedgrunnen til at vi valgte å røntge på nytt var at jeg ville høre Thomas Sisseners detaljerte mening om bildene, som kontrast til den ganske lite informative bokstaven og standardskrivet fra NKK. Vi ble en hel del klokere, og føler oss trygge i at det vi gjør for begge hundene er riktig, og gir dem så stor sjanse som mulig til et langt og aktivt liv.

Smiley fikk i tillegg klarsignal til å starte opptrening etter skulderskaden! Derfor har vi vært hos Lisa Trøim på AquaDog Tønsberg i dag. Hun har blitt undersøkt, fått gå i vanntredemølle, og fått en god liste med lekser. Den kommende uken skal vi gjøre vektoverføring fra side til side mens hun står på balansepute, hun skal lære å løfte ett og ett framben, hun skal gå fra sitt til stå og tilbake til sitt mens frambena er på en opphøyd plattform, og hun skal få begynne å øve på cavaletter med stadig økende steglengde. Det føles godt å være i gang med styrkeøvelser, selv om veien tilbake til agilitybanen fortsatt er lang og uoversiktelig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: