Det går fremover med rehabtreningen

For Smileys kropp var det en slags test å sette i gang med rehabøvelser, og hun bestod den! Hun har ikke hatt noen tilbakefallssymptomer, og ser ut til å tåle stadig økt aktivitet. I dag fikk hun gå lenger i vanntredemøllen enn forrige gang, og vi har økt avstanden i cavalettene til 75 cm. Hun trives veldig mye bedre med seg selv og med tilværelsen nå som hun får trene litt igjen. Jobb er viktig for henne, og selv om hun ikke får trene sånn som før og sånn som de andre hundene, får hun i alle fall være med på trening og gjøre sine oppgaver. Hun tar dem med stort alvor og bygger opp mindre stress enn på lenge. Hverdagen er dermed også mer avslappet, særlig innendørs, og det er lettere enn på lenge å unngå at hun springer i sirkler. Deilig forbedring i hverdagen!

Siden Smiley fortsatt kun får gjøre meget begrensede aktiviteter, er det Kuling som blir med meg til Kristiansund for å jobbe som demohund på agilitykurs. Dette blir årets siste utendørskurs, og vi har pakket både ullforet regnfrakk til Kuling og sydvest til meg. Vi satser på å hoppe i sølepyttene!

IMG_2347.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: