Kløfta, november 2017

Bris har herved fire champion-titler: i tillegg til norsk og svensk utstillingschampionat og det norske agilitychampionatet, tok hun på søndag sitt siste hoppcert og er heretter også hopp-champion! Stort for en aldrende dame – det varierer hvor gøy hun synes agility egentlig er. Søndag morgen var det kjempegøy, og sammen med Sigurd satte hun et riktig fint løp som holdt til andreplass i klassen!

Kuling gjorde også et godt løp på den samme banen, for dommer Graham Partridge. Det gikk fort, så fort at jeg ble litt sen i slutten av banen, kom i veien, og vi fikk med oss et riv. Beste tid og god følelse – ekstra godt å kjenne at Kuling er i god form siden vi hadde disse merkelige halteepisodene før NO. Han hadde forresten også bra RC i både A3 og lagløpet – de løpene ligger på youtube hvis du vil se. Hoppløpet:

Ville gjorde også bare løp på Kløfta, men ingen av dem holdt helt inn. Det var en tunnel under bommen hun bare ikke fant, et hjul hun ikke våget å hoppe på første forsøk, og litt annet små-rusk. Men hun kjennes fresh, rask og i fin form! Hun taklet også akvedukt-mur med åpning under bra, et hinder jeg ikke tror hun har sett før. Her er hoppløpet hennes (resten av løpene ligger på youtube hvis du vil se dem!).

Både Kuling og Ville kjennes veldig bra nå, og jeg føler meg ikke helt ferdig med agilitysesongen 2017 enda… Dermed blir det et siste stevne for sesongen før vi tar vinterhvile. Vi tar en tur til Stavanger i slutten av måneden 😀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: