Kuling på pallplass!

Årets agilityhund i klasse 3 large er noe jeg streber etter. Sammen med Kuling har jeg klart å klatre meg til 7., 6. og 13. plass de siste par årene. Ofte bra på vårparten, men sunket mot høsten.

I 2017 var det 156 hunder som tok topp 10-plasseringer i vår klasse, og dermed samlet poeng og kom med på listen. Det er mange om beinet – og enda flere som ikke tok poeng og dermed ikke synes på listen. Av alle disse klarte jeg og Kuling å klatre til pallplass!

Vår lille, dumme, redde, lojale og kule kållis! I år har vi vært et knakende bra team! Jeg håper vi får mange flere sjanser til å leke sammen, men forsøker å nyte hver eneste en med viten om at det kan være den siste. Takk, Kuling! Jeg er stolt av deg! 

Dette har jeg drømt om – og gjett om jeg er stolt 😀

IMG_4001

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: