Kløfta, Moelv, EO og linjevalg online!

Oi sann, nå var det visst plutselig en stund siden forrige oppdatering. Vi har søkt EO med alle tre border colliene. Smiley søker helt uten poeng, Ville søker med en god dæsj fra klasse 1 og 2, og Kuling søker med en trygg poengsum fra et godt år på konkurransebanen. Variasjon fryder 😉

Vi har også vært på to konkurranser: Kløfta og Moelv. Rekk opp labben alle som har tatt dobbeltseier!

27972971_402918933481969_4738492686478208825_n

På Kløfta var det Kuling som hadde dagen, med en første- og en andreplass:

Så vant Sigurd og ville i Moelv! De vant like godt begge klassene sine samme dag, og Ville er nå klasse 3-hund i hopp. Et napp til, så er hun klasse 3-hund på heltid og dermed kvalifisert for å delta i NM og NKKs landslagsuttak i år – vi krysser fingrene for at de rekker det!

Av annet nytt å melde har vi et onlinekurs på facebook som skal starte 1. mars – om bare en drøy uke. Det ligger informasjon og påmelding i kursfanen her på hjemmesiden, og det finnes også et facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/1926887450689080/

På facebooksiden vår skal vi forresten også lodde ut en gratis plass på kurset 20. februar – på tirsdag. Hvis du vil hive deg med og få sjansen til å vinne en plass, finner du konkurransen på facebook.com/otwagility

Linjenerding er et tema hjertet mitt banker varmt for! Ikke bare fordi jeg synes det er fantastisk moro å analysere og lage enkle huskeregler, men fordi jeg ser hvor mye tankevirksomhet mange bruker på valgene på briefing, og hvor mye tid det kan koste på resultatlisten hvis man velger feil…

Så – vil du bli med og linjenerde med oss? Lære deg hvordan du kan ta smartere, raskere valg på briefing? Hvilke kjennetegn du kan gå etter, en enkel regel, unntak og ulemper. Etter dette kurset garanterer vi at du vil føle deg tryggere når du møter et linjevalg, selv om du har begrenset tid på briefing!

Resten av detaljene (og link til påmeldingsskjema) finner du her: https://onetowatch.no/kurs/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: