EO2018, Smileydebut og treningsdagbok

Vi har takket ja til plass på det norske EO-laget 2018. Dette blir første EO for Ville, og vi gleder oss! Baksiden av medaljen blir en veldig lang biltur med stor campingvogn på slep, eller å punge ut for fly, leiebil og hotell. Agility på dette nivået spiser opp mye av både tid og penger, så vi synes det er viktig å passe på at vi har det både gøy og hyggelig underveis, og nyter opplevelsene vi får med oss.

Screen Shot 2018-03-16 at 10.13.55

Smiley har dessuten meldt seg på sine aller første offisielle agilitykonkurranser! Det kribler i magen, jeg er veldig usikker på om vi egentlig kommer til å være klare for det i april, men jeg har lengtet etter og ventet på den dagen så lenge at jeg velger å hoppe i det og ta en sjanse. Kanskje blir det for vanskelig for oss, men nyttig trening blir det nok uansett! Så glade og spente kan man se ut når man akkurat har meldt seg på:

IMG_E6780

Det er forresten lett å shoppe morsomme småting med Smileytema. Som perfekte sokker til debuten, for eksempel:

2018 03 smileyshopping

Langt vanskeligere er det å finne perfekte ting med Kulingtema. Han har nærmet seg de siste sidene i treningsdagboken sin med stormskritt i det siste, men jeg har ikke klart å finne den perfekte erstatteren! Jeg kjenner stikk av dårlig samvittighet innimellom, for at Kuling havner i skyggen av lillesøster Smiley. Den perfekte treningsdagboken merker han nok veldig lite til, men det var viktig for meg å finne noe bra, noe med omtanke, noe som kan minne meg om hvor spesiell den magien jeg og Kuling har sammen er. Jeg har lett etter en bok med stjerner på, men ikke funnet den rette. Det var min fantastiske venninne Anniken som fant den:

2018 03 kuling treningsdagbok

“You just think lovely, wonderful thoughts, and they lift you up in the air” er Peter Pans svar på hvordan man kan fly. Og det er mye av svaret på hvordan jeg finner flyten med Kuling. En nummerert limited edition-bok fra Moleskine med det rette sitatet fra gutten uten skygge var akkurat så eksklusiv og rett og slett riktig som jeg hadde håpet på. I dag kom den i posten.

Jeg gleder meg til å ta den i bruk! På den første siden har jeg allerede skrevet noen setninger og stikkord som minner meg om hva jeg er der for, når jeg er på en agilitybane. Gutten med de mange kallenavnene har dessuten fått noen av dem på “trykk” 😉


IMG_6800

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: