Treningskonkurranser

Mellom rekrutten og debuten rakk jeg to treningskonkurranser med Smiley – veldig verdifull erfaring å få med seg! På Gulestevne på Kløfta fikk vi to forsøk på en hoppbane og to forsøk på en agilitybane. Utrolig glad for å få prøve to ganger på samme bane – forskjellen fra første til andre løp for Smiley var enorm! Bare se her:

Nye felthinder på nye steder har vist seg å være vanskelig for Smiley å stole på – egentlig ikke så rart når man tenker på hvor utrolig lite erfaring hun har, men samtidig lett å glemme når hun takler så mye annet bra på strak arm.

Denne helgen var vi hos Bingen Agility på treningskonkurranse til inntekt for WAO-landslaget. Der fikk vi først lekt oss på våre aller siste blåbærbaner:

Etterpå fikk vi prøvd oss to runder på en åpen agilitybane, med omtrent samme syndrom som på Kløfta: veldig usikker på møne og bom i første runde, tryggere i andre. To forsøk er gull for selvtilliten!

Kuling vant forresten også, han leverte strålende på åpenbanen selv om jeg løp med overtråkk:

Det er en ganske heftig følelse å vinne med begge hundene mine, selv om dette var ubetydelige treningsløp. Konkurransemennesket i meg klarer ikke helt å la være å glede seg over det – og glede er det vel bare bra ting med så lenge jeg ikke lar meg overkjøre av ønsket om å prestere?

IMG_7340

Nå har jeg bunkret sportsteip, nerdet meg ned i youtube etter gode tips, og føler meg (nesten) klar til neste konkurransemoro: Smileys debuthelg på Melsom!

Vi er ikke klare i det hele tatt, men samtidig er jeg SÅ klar for å endelig få leke agility “på ordentlig” med henne!

Vi skal pynte oss med enhjørningssaker, bygge gode erfaringer og forhåpentlig nyte sekundene! Eller, det vil si, det er vel jeg som skal pynte meg med enhjørningene. Smiley var bare måtelig begeistret for de nye “unicorn time”-sokkene 😉

IMG_7224

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: