Linjenerding fra Gåsahoppet

Jeg var ikke på Gåsahoppet i år, og plaget meg selv litt med å sitte og kikke på video fra de spennende banene i går. Da jeg kom over dette klippet ble jeg nysgjerrig på et linjevalg som jeg ikke helt klarte å avgjøre i full fart og fikk lyst til å se nærmere på. Har lagt inn en film fra Ariane Weber som starter akkurat der det interessante skjer, altså sekvensen fra mur til tunnel:

Jeg har forsøkt å tegne det opp for trening med de linjene jeg synes er interessante (en del av dem utgår automatisk basert på hva jeg vet fra før). Antakelig er ikke tegningen min helt nøyaktig, men den duger nok for å få testet alternativene. Det er i teorien 16 forskjellige linjer man kan velge her, siden det er to valg både før og etter hvert av de to hindrene.

Screen Shot 2018-04-11 at 10.46.31

Vil du ha mer linjevalg? Du kan bli med på onlinekurs som starter 1. mai (påmelding stenger om to uker)! Der kan du til og med få detaljert videoanalyse av din egen hund, i mange forskjellige sekvenser og situasjoner. I tillegg lærer jeg deg min enkle tre-trinns-metode for å velge trygt og enkelt, og viser massevis av eksempler av forskjellige hunder. Påmelding finner du i kursfanen her på hjemmesiden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: