Vi har arrangert vår første treningskonkurranse!

Søndag 6. mai hadde vi en slags dugnad her – vi arrangerte treningskonkurranse til inntekt for Team Norway WAO2018 sammen med noen fantastiske hjelpere og en lang rekke glade deltakere. Tusen takk til alle som kom, vi hadde en strålende dag, og vi lærte masse!

Neste sjanse til konkurransetrening her hos oss blir torsdag 21. juni. Gå inn i fanen “treningskonkurranser” her på siden, så finner du link til påmelding. Den kvelden begrenser vi til 20 plasser, så vi rekker å både treningskonkurrere, grille og skravle 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: