WAO 2018

Etter at vi kom hjem fra WAO har livet gått fullstendig i ett – bilen står på bukker på gårdsplassen og venter på enda flere deler og spesialverktøy (bærekulebytte som har ballet fullstendig på seg), vi har knapt nok orket å pakke ut og vi har ikke hvilt så mye som vi burde.

WAO var, som vi er blitt bortskjemt med, utrolig bra og velorganisert! I stedet for å skrive masse nå, to uker etterpå, frister det mer å dele livesendingene vi gjorde underveis på facebooksiden vår. Så får dere ferskere meninger og inntrykk. Hvis du bare vil se én, gå til oppsummeringen på vei hjem, del 11 – der får du litt av alt 🙂

Del 1 – på vei Sørover gjennom Danmark:

 

Del 2 – ankomst på KNHS:

Del 3 – fra onsdagstreningen i Main Arena:

Del 4 – fra onsdagstreningen på en av utebanene:

Del 5 – felles 17. mai-lunsj med hele laget:

Del 6 – backstage venting på åpningsseremoni:

Del 7 – den første av mange premieseremonier, denne gangen fra Ole og Evos seier i Pentathlon round 1 jumping:

Del 8 – fredagsoppsummering i campingvognen:

Del 9 – mens Ole oppdager at han og Evo blir verdensmestre i Games 2018:

Del 10 – slutten av Biathlonfinalen:

Del 11 – oppsummering på vei hjem: 

Del 12 – solnedgangstur på stranden i Hirtshals:

Konkurransemessig presterte Ville langt over forventning – med flere feilfrie løp og tider helt i verdenstoppen selv med stoppfelt. Vi koser oss med tanken på hva hun og Sigurd kan få til når de løpende feltene blir klare for konkurransebruk!

Kuling var fantastisk første halvdel av mesterskapet, men ble syk underveis. Som jeg forteller om i del 11 var det en merkelig enkel og selvsagt avgjørelse å trekke ham. Favorittløpet med Lu fra årets WAO ble dermed snookerløpet fredag, et kjempekick med mye poeng og høy plassering!

 

Vel hjemme igjen er Kuling undersøkt, røntget og har fått blodprøver analysert. De virker sannsynlig at det heldigvis bare var en fobigående infeksjon. Dårlig timing å miste finalene i et mesterskap, men på den annen side en vanvittig lettelse at det ikke var mer alvorlig, og at planene om Oslo Hundeshow, NM og uttak til NKKs landslag kunne bli stående. Enormt takk til Thomas Sissener og Din Dyreklinikk samt Lisa Trøim og AquaDog som er med på å følge opp hundene våre, og gir oss den tryggheten vi trenger!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: