KystCup 2018 del 2 (4. juni)

Dagen etter NM var vel ingen av oss kjempeklare for å dra til Bamble for å trene felt, men det ble en ritkig hyggelig kveld! Dessuten var hundene våre veldig flinke. Dårlige stativfilmer i motlys så de er vel for spesielt interesserte, men Smiley var i alle fall helt rå i agilityløpet og vant hoppløpet, Kuling leverte perfekte felt (og jeg klarte for første gang å konsentrere meg om å telle nesedyttene selv om jeg har prøvd mange ganger i konkurranse) og Ville leder cupen sammenlagt, på delt førsteplass med Kuling:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: