Jentetur til Lillehammer

Med alle tankene som har svirret rundt Kuling i det siste var det ganske godt å dra på jentetur til Lillehammer med Tone Cecilie og fokusere på Smiley. Flamingotema på campingen, prosecco og gelé med sugerør gjorde naturligvis saken enda bedre 😉

Vi har ikke rukket så mange konkurranser eller den treningen jeg gjerne skulle gjort siden Kuling har fått prioriteten denne våren, men i ren alder og erfaring har vi utviklet oss som team likevel. Både hun og jeg er stadig tryggere på å ta ut selvstendigheten i form av avstand mellom oss på banen. Hinderferdighetene hennes er i vekst. Farten øker. Smilet blir bredere. Og viktigst – hun begynner å finne ut av at alt rundt banen kan siles vekk når man skal inn og løpe, samt at start- og målområder bare er et begrenset kaos vi skal gjennom før vi kommer ut igjen på andre siden og kan leke vår lek.

Hele løp ligger på youtubekanalen vår, men jeg har klippet sammen litt småtteri som var gøy å se igjen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: