Vi har trukket oss fra EO

IMG_9096

Ville har skadet en tå. Vi visste med én gang hun var halt at dette kunne påvirke sommerens planer, men har tatt hjelp av dyktige veterinærer på Din Dyreklinikk i Sandefjord og forsøkt å puste rolig og ikke tenke det verste. Røntgenbildene viser ingen brudd eller brist, så etter all sannsynlighet er det en ligamentskade. Vi har fått time hos spesialist Thomas Sissener i begynnelsen av august, og hvis hun ikke har blitt bra av seg selv frem til da får vi svar på hvor feilen sitter og hva vi kan gjøre med det.

Etter en uke på betennelsesdempende er hun fortsatt ikke bedre. Sjansene for at dette er en liten skade som går raskt over virker dermed små. Vi har ikke noe annet valg enn å trekke henne fra både Hulahoppet og EO. At Sigurd ikke skal til EO påvirker også mine reiseplaner. Planen var å kjøre og overnatte i campingvognen, og det blir en alt for lang tur for meg alene. Dette skulle blitt mitt første internasjonale mesterskap med Smiley, mitt tiende med Kuling, Sigurd og Villes tredje.  Vi har planlagt, drømt og gledet oss i mange måneder. Det er trist, ikke bare for Sigurd og meg men også for det norske laget som mister hele tre av hundene i largetroppen, men det var sånn det ble denne gangen.

Vi skal prøve å bruke den ekstra tiden vi får hjemme til noe godt, og så heier vi på det norske laget på avstand! Ville får heldigvis lov til å svømme (i kontrollerte former) så vi skal forsøke å gjøre den kommende måneden så levelig som mulig for henne. Det er ikke lett å holde en ung border collie i ro! Forhåpentlig får vi trent litt med de andre hundene, gått noen turer, slappet av på terrassen og kjent at livet ikke er så verst her hjemme heller.

21083038_10155426222010673_8135362619305911601_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: