En running-kveld på film

Jeg våger nesten ikke å trene RC alene med Smiley, fordi det er så vanskelig å fange opp når hun løfter det ene bakbenet… Det å ha en person som hjelper meg med å se, sørge for å filme og samtidig merke bakbena hennes med selvklebende bandasje i forskjellig farge, gjør det lettere. Det har med andre ord blitt veldig lite RC-trening på henne etter skulderskaden, debuten og alt det der. Vi er ikke ferdig med prosjektet på noen måte, selv om det fungerer greit nok i praksis så lenge vi skal noenlunde rett frem etter bommen.

Her er video av hvordan en kveldsøkt i oktober 2018 kunne se ut – så håper jeg å kunne komme tilbake med mye mer trening, fungerende svinger, mer konsekvent bakbensseparasjon og ikke minst fullstendig uten den dumme løftingen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: