Banetrening med Smiley og Marit

Marit, Tess og Mia var på besøk, og det inspirerte til gode treningsøkter! En av tingene vi gjorde var å bygge hele large hopp-banen fra årets VM og kjøre den konkurransemessig. Utfordrende, men nyttig! En times bygging, en halvtimes ryddig og noen få minutter trening – men likevel noe vi burde prioritert oftere. Smiley var en liten stjerne, kanskje ikke helt klar for VM denne uken men samtidig var det mye som kjentes bra. En fin oppmuntring om at vi er på vei mot det nivået vi drømmer om!

Dette var den banen mange gikk hjem fra årets VM med et sterkt ønske om å teste. Den starter med et brak, krever stor selvstendighet på hinder 2, og hundene får virkelig muligheten til å dra opp farten og steglengden på første rettstrekning. Den er designet av Nicholas Renaud, og originaltegningen ser slik ut:

IMG_3301

 

Jeg bygget den etter en uoriginal tegning for å få med rutenett som gjør det litt lettere å få avstandene noenlunde riktig. Denne rekonstruksjonen er laget av Canis Curiosus, og viser også statistisk hvor feilene oppstod i konkurransen:

IMG_3302

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: